CdECiutadella

The plot provided for this project is a left out area in between the train tracks and the rear part of the park Ciutadella. The goal of the proposal is to activate this area by acting as an attracting pole for citizens. The program for the building is complex and diverse so it is divided into two main packages to enable all the activities to be carried out correctly. The lower volume is heavy and massive, strongly related to the surrounding open spaces it undertakes all the noisy parts of the program. The higher volume is lighter, it separates from the noisy ground levels and provides the calm and inspiring atmosphere needed for the more intimate activities.

 drawing, CdEC, ciutadella, arquitectura, architecture, Centre enllaç ciutadella, barcelona, x+x, xplusx1, CdEC, ciutadella, arquitectura, architecture, Centre enllaç ciutadella, barcelona, x+x, xplusx
2, CdEC, ciutadella, arquitectura, architecture, Centre enllaç ciutadella, barcelona, x+x, xplusx3, CdEC, ciutadella, arquitectura, architecture, Centre enllaç ciutadella, barcelona, x+x, xplusx